fbpx

Salut, numele meu este Alexandra...

… si sunt coach motivational de transformare si dezvoltare personala, “terapeut al sufletului”, iubesc viata oamenii, călătoriile si frumosul.

Ajut pe oricine care imi cere ajutorul, sa isi vindece ranile emotionale si să iși redescopere pasiunea de a traii, astfel încât să iși poată îmbunătății calitatea vieții.

 

Care este sursa mea de motivație?

Cu toti avem in familie sau in cercul de prieteni o persoana la care pot apela mereu când au nevoie de cineva care sa ii asculte fara sa ii judece sau sa le rezolve o problema emotionala. În cazul meu, eu sunt acea persoană. De-a lungul timpului, chiar și înainte de a începe să profesez în acest domeniu am reușit să ajut alte persoane cu problemele lor emoționale, fie ele mici sau foarte serioase. In munca mea cu copiii, de exemplu, chiar inafara ariei mele de responsabiolitate, am consiliat parintii aflati in situatii dificile de viata, nu pentru ca am mers eu la ei, au venit ei la mine. Nimic nu imi da o satisfactie mai mare, decat sa pun un zambet pe o fata trista si sa aprind lumina sperantei unde aceasta este stinsa de mult.

Aceasta este pasiunea si vocatia mea, iar ceea ce mă motivează este simplul fapt că am capabilitatea de a întinde o mână de ajutor și a transforma o poveste cu sfarsit tragic, intr-una cu “Happy End”.

Mi-am dedicat viața clădirii calităților necesare acestei profesii pentru ca am o capacitate mare de a empatiza cu oamenii si a ma transpune in situatia lor. Știu exact cum te simți atunci când negativitatea pare să pună stăpânire pe tine și te forțează să crezi că nu există nici o licărire de lumină la capătul tunelului.

Cu toate acestea, există mereu o cale si spun asta pentru ca o cred cu tarie si pentru ca am vazut-o de nenumarate ori. Motto-ul meu in viata este “Nu exista nici o problema fara o solutie”. Trebuie doar sa fii pregatit sa ceri ajutorul si sa te lasi ajutat. Eu voi sta în dreapta ta și te voi ghida atat timp cat o sa ai nevoie.

Cu ajutorul acestei simple, rapide și minunate metode pe care o folosesc, am reușit să mă schimb si sa ma ajut pe mine însami în momentele în care am întâmpinat greutăți în viață, si sa ii ajut si pe toti cei care mi-au cerut ajutorul, sa  obtina rezultate minunate, care recunosc, de multe ori m-au surprins si pe mine.

Am avut prilejul de a observa schimbări extraordinare în oamenii cu care am lucrat. Este cu adevărat un sentiment uluitor să ai posibilitatea de a ajuta alte persoane să se elibereze de problemele lor și să-și descopere adevăratul potențial.

Da-ti voie sa traiesti viata pe care ti-o doresti si pe care cu siguranta o meriti. Da-mi voie sa te ghidez pe acest drum asa incat sa ajungi cat mai repede la rezultate extraordinare. Nu astepta sa se intample o minune, tu singur esti minunea din viata ta.

 

Contactează-mă aici

 

Cateva informații suplimentare despre mine

Am o căsnicie fericită și doi copii minunati.
Am lucrat pentru patru ani în domeniul educației.
Am studiat psihopedagogie pentru copii cu nevoi speciale.
Sunt certificată ca și specialist RTT.
Am absolvit nenumarate cursuri de dezvoltare personala unde am invatat multe tehnici pe care le folosesc acum pentru clientii mei in sedintele private.
Am o pasiune in dezvoltare, pentru tehnici de „Energy Healing“.

 

Joomla Gallery makes it better. Balbooa.com