fbpx

Ședința RTT

Cum decurge o ședință RTT?

Vom lucra împreună pentru a descoperi și a schimba însemnătatea legată de diferite evenimente din viața ta, astfel încât să ajungem la rezultatele dorite în doar 1 până la 3 ședințe de terapie.

 

Ședințele durează aproximativ între 90 și 120 de minute, timp în care vă puteți aseza confortabil pe un fotoliu sau canapea, iar în cazul consultațiilor online sunt necesare un computer cu conexiune la internet, căști audio și microfon.

 

Se începe cu o discuție scurtă în care se stabilesc obiectivele ședinței de hipnoză și se revizuiesc informațiile din discuția inițială. Ședința poate avea loc atât în persoană cât și online (Skype, Zoom).

 

Video

Urmărește video-ul de pregătire pentru sesiunea de hipnoterapie online.

Fiecare ședință începe cu un exercițiu de relaxare, care se va transforma treptat într-un exercițiu de hipnoză. Această abordare este considerată favorabilă deoarece oferă posibilitatea de a accesa subconștientul pentru a identifica cauzele problemelor și cele mai efective metode de a le aborda.

 

Printre nenumăratele tehnici la care apelează RTT se află și “Terapia prin Comanda Celulelor Somatice”, care reprezintă o tehnică utilă de vindecare a corpului. Spre deosebire de tehnicile standard bazate pe condiționarea pozitivă, RTT țintește traumele care s-au acumulat pe parcursul anilor pentru a se înțelege legătura dintre acestea și problema cu care te confrunți. În acest fel o să te poți detașa de trecut și de lucrurile negative și dăunătoare pe care le-ai învățat cândva pe parcursul vieții.

 

În timpul ședinței, după ce se face conștientizarea cauzelor care au dus la problema discutată, se stabilesc dogme noi care le vor înlocuii pe cele vechi, greșite și toxice. Noile dogme vor fi păstrate și înregistrate pentru a putea fi ascultate zilnic în decursul următoarelor 21 de zile, astfel încât să se ancoreze ferm în subconștient pentru a asigura obținerea schimbărilor îndelungate dorite.

Contactează-mă aici