fbpx
Image

Testimonial

Ce spun clienți despre experiența cu Alexandra și RTT

Wow! Trebuie să iți mulțumesc tare mult Alexandra! Am venit la tine fară nici o așteptare și am plecat absolut uluit de rezultate. La câteva zile după ședință am fost pus din nou într-o situație care în mod normal m-ar fi activat exagerat de mult și m-ar fi enervat, dar am rămas calm și relaxat. Știu acum și simt asta în tot corpul meu că reacțiile și comentariile altora nu sunt problema mea, ci a lor… Ai reușit să îmi schimbi percepția despre lume și să îmi redai liniștea. Sunt liniștit și mai relaxat că niciodată… Mă simt senzațional, mă simt puternic pentru prima dată după mult timp. Mulțumesc este puțin spus.

Alexandra este un psiholog minunat, care empatizeaza foarte ușor! Discuțiile din cadrul ședințelor sunt foarte lejere. Am primit încredere, deschidere, simpatie, sinceritate. Recomand cu toată căldură!

O voce caldă, desprinsă din lumea viselor frumoase, te transportă într-o plăcută și adâncă relaxare, în care în deplina siguranță te regăsești pe tine mai puternică, optimistă și plia de încredere. Programul atât de complex și bine construit se pliază perfect pe nevoile fiecăruia. O adevărată profesionistă. Recomand cu toată încrederea.

După ce am avut o problemă de alimentație, aproape toată viața, m-am hotărât să fac o ședință de hipnoză pentru a o rezolva. Recunosc că am contactat-o pe Alexandra cu o doză destul de mare de scepticism, pentru că nu mai cunosc pe nimeni care să fi apelat la hipnoză pentru a-și ține apetitul în frâu.

Am fost uimita însă de rezultate și  mai ales să văd câte gânduri și întâmplări din copilăria mea au creat aceste probleme. Mă simt ușoară la trup și la suflet și nu mai dau aceeași importanță mâncării ca și înainte. Mi-am înlocuit obiceiurile alimentare dăunătoare cu unele sănătoase și benefice mie și nu aș fi reușit să fac asta fară ajutorul ședinței de hipnoză și mai ales a înregistrării pe care o ascult încă aproape zilnic.

Mă bucur că am ales-o pe Alexandra și această metoda minunată și rapidă de transformare. Mă urc cu drag pe cântar acum și mă bucur de rezultatele care încă mai urmează să apară.

Alexandra este un suflet minunat, o să-ți lumineze viața cu cuvintele ei puternice. După ce am vorbit cu ea câteva minute, am știut că sesiunea RTT cu ea îmi vă schimba viața. Înainte de a începe sesiunea, am discutat și i-am explicat atât de multe situații din viața mea și ea a reușit imediat să identifice unde se afla cea mai mare problemă a mea. M-a făcut să realizez ceea ce nu puteam vedea: mă simțeam ca o povară pentru toți oamenii din viața mea. FIECARE dintre relațiile mele au fost umbrite de ideea că deranjanjez sau că cer prea mult. N-am avut nici o idee ce urma să se schimbe după ședința RTT cu Alexandra. Datorită abilității sale de a analiza totul foarte repede, ne-am putut concentra asupra problemei mele și a lucra la ea. Sesiunea a fost plină de emoții și s-a simțit eliberatoare !! Într-adevăr merită !!!

Am învățat că oricât de trist ai fi mereu există o cale de rezolvare pentru toate problemele cu care ne confruntam. Important este să ai alaturi de tine în acel moment o persoană caldă care să te asculte și să te îndrume. O astfel de persoană a fost pentru mine Alexandra, care intodeauna a știut să îmi arate calea spre fericire. O persoană plină de viață și dedicată în ceea ce face, cu mult entuziasm și o energie nemaiîntâlnita, un psihoterapeut extraordinar. Am primit sprijin, încredere și o dorința de a-mi urma visele. Recomand cu încredere!